Call us now: +60341318265
Cart 0

MENCARI 'KEMEJA' MUSLIMAH LONGGAR & LABUH?

  • Susah cari blouse labuh yg dpt menyembunyikan bahagian tertentu spt pinggang & pinggul?
  • Susah nak cari office wear yg labuh tapi longgar dan syar'ie
  • Susah nak cari blouse shape yg cutting anak dara dan mak orang pun boleh pakai? maklumlah shape individu berbeza2 
  • anda berbadan 'pear shape'? sukar nak cari pakaian yg sesuai utk tampil dgn imej muslimah yg sesuai?

==========================
KHAYLA TUNIC TOP jawapannya..
==========================

(KHAYLA TUNIC TOP)
Harga Kemeja: RM98 tidak termasuk postage
Pilihan Size: XS, S, M , L , XL
Pilihan Warna : Seperti dalam gambar
Material : Cotton Polyster

material cotton polyster yg tidak melekap namun jatuh cantik bila dipakai
kemeja labuh sesuai utk gaya muslimah ke pejabat (office wear) yg confirm sukar dicari
shape A kembang dan longgar, dgn design belah tepi kiri dan kanan confirm selesa tak risau ketat dibahagian pinggang atau
peha

==========================================
CARI PADANAN SKIRT LABUH , TEBAL & LONGGAR
==========================================

(SIX PANEL SKIRT)
Harga Offer : RM100 sahaja, tidak termasuk postage
Harga Normal Price: RM125 tidak termasuk postage
Pilihan Size: Free Size (sesuai utk size S, M , L)
Pilihan Warna : Seperti dalam gambar
Material : Stretchable Heavy Crepe

Bestnya, bila digabungkan dgn SIX PANEL SKIRT kami yg longgar lagi labuh jugak ni memang kena... Bayangkan cutting mermaid tapi longgar, bila berjalan fuh selesa gila bersepah alunan kain rasa mcm princess . Kelebihan skirt item paling popular ni:
tak perlu pakai kain dalam sbb dah cukup tebal
tidak menampakkan susuk bentuk kaki
potongan mermaid tapi versi sangat longgar dan labuh
pinggang keliling elastic waist band getah berkualiti tinggi , dipasang dgn rapi, ianya lebar dan kemas terletak dipinggang
sesuai utk ketinggian maximum 168inci
bersepah beralun bila berjalan rasa cantik semacam
hot item yg dijual dan dipercayai sejak 2012

=====================
MACAMANA NAK ORDER
=====================

1- PM FACEBOOK klik link berikuthttps://www.facebook.com/messages/salsabeela.muslimahattire
tunggu admin reply
2- Whatsapp admin +60193770010 atau +60193099664
(pilih salah satu nombor sahaja untuk berurusan)
3- Datang ke butik kami

==> SALSABEELA KUALA LUMPUR
No. 29, Ground Floor, Jalan Dataran Wangsa 1, Dataran Wangsa, 53300 Wangsa Melawati, Kuala Lumpur (Tel +60341318265)
Business hour: 10am-10pm / dibuka 7hari seminggu

==> SALSABEELA SUBANG JAYA
103-3, Jalan USJ 21/10, 47630 Subang Jaya, Selangor
(Tel +60380217466) Business hour: 10am-7pm / Isnin ditutup

Sila SHARE & TAG rakan-rakan sis, jika sis rasa dia akan nampak lebih cantik dgn imej sebegini



Newer Post

Sale

Unavailable

Sold Out